Skip to main content Skip to footer

Heavy metal på Kulturfabrikken

Heavy metal på Kulturfabrikken

Vanir + Shadowspawn + Idaslet

VANIR spiller melodisk dødsmetal med et præg af nordisk mytologi, blandet med skandinavisk og germansk historie. Bandet blev dannet i 2009 og har udgivet 6 albums via Mighty Music. VANIRS musik startede i folk-metal men efter et skifte i besætningen på de seneste 3 albums, har bandet i dag rødderne solidt placeret i det melodiske dødsmetal. Bandets 7. album "Epitome" udgives den 16. februar 2024 på Mighty Music og er et solidt spark i fjæset på enhver dødsmetal elsker.

Shadowspawn er et dødsmetalband baseret i Danmark. Bandet blev dannet i 2013 og har siden da udgivet tre albums og en EP. Deres musik kombinerer brutalitet, teknisk dygtighed og dybe temaer og har vundet anerkendelse i den danske, såvel som i den internationale metalverden. Shadowspawn leverer intense liveoptrædener og dedikation til at levere autentisk og kompromisløs dødsmetal.

Idaslet spirer i den danske undergrunds muld. Med deres version af folk metal drog Idaslet på deres første vikingetogt i 2020 med udgivelsen af deres EP "Lurernes Glammen", og har nu sat sejl mod de danske byer. 
Med rødderne solidt plantet i sagaer og folkeviser, kvæder Idaslet danske strofer både med growl og skønsang. 
Harmonika og guitarer beriger lydbilledet med folkelige melodier, imens trommer og bas leverer rytmer der indbyder til dans og fællessang.

 

Dørene åbner kl. 20.00 / show start kl. 20.30