Skip to main content Skip to footer

Venter På Stegte Duer

VENTER PÅ STEGTE DUER

Ungdomsforestilling

Hvis du nogensinde har tænkt på, at du kunne tænke dig at komme i teatret, så er det nu, du skal gøre det. Eller savner du at møde andre unge der interesserer sig for kunst, så kom og mød Maskens ungedramaturgiat/De kulturelle unge og vær med til at skabe et kunstnerisk ungemiljø.

 

For bare 50 kr. kan du opleve ungdomsforestillingen VENTER PÅ STEGTE DUER 3. februar kl. 19.30 på Kulturfabrikken, Industrivej 10 i Nykøbing. Det er Maskens ungedramaturgiat der på en teaterfestival så forestillingen og fik lyst til at vise den til andre unge. I samarbejde med Kulturbrikken står Maskens ungedramaturgiat derfor bag arrangementet.

Gennem humor og skrøbelighed undersøger de tre skuespillere fra Kånstkollektivet, hvad der sker med os, når vi ikke kan kontrollere tiden. For det fandeme nederen at vente på den perfekte timing, en fyraftensøl, den store kærlighed, en smøg i pausen, eller nogen der tager dig seriøst. VENTER PÅ STEGTE DUER er en fysisk collage om timing, tålmodighed og alt det, vi hver især går og venter på. Forestillingen tager både hånd om dem der er gået i stå og dem der ikke ved, hvordan man står stille. Det er svært at bedømme, hvad der egentlig er værd at vente på. Presset om at udnytte tiden bedst muligt får mange til at stige af toget. Nogle stiger aldrig på igen. Hvad sker der med dem?

Billetter kan købes på www.masken.dk.