Skip to main content Skip to footer

Pede B & Mads Korsgaard

20.11.2021 kl. 14.00-14.45

Aktivt Kreativ

Hvilke psykologiske mekanismer anvender man for at være ”kreativ på kommando”? Oplev sammenstødet mellem psykologi og freestylerap og få et indblik i det imponerende kreative maskineri, menneskehjernen rummer, når psykologen Mads Korsgaard og den anmelderroste freestylerapper Pede B besvarer ovenstående spørgsmål.

 

Pede B’s freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Der er altså lagt op til en både underholdende og lærerig aften, som giver deltagerne inspiration til at agere kreativt i deres egen hverdag.

 

Mads Korsgaard er psykolog, cand. psych. med speciale i kreative processer. Pede B. er anmelderrost dansk rapper med en lang række succesfulde pladeudgivelser og koncertturnéer bag sig. Han kan desuden som den eneste bryste sig af titlen som tredobbelt vinder af MC’s Fight Night.

Det umage makkerpar har sammen udgivet bogen “Aktivt Kreativ” på forlaget People’s Press. Som foredragsholdere har de to erfarne herrer blandt andet gæstet prominente festivaler som SmukFest og SPOT Festival samt et utal af virksomheder, offentlige organisationer, spillesteder/kulturhuse og uddannelsesinstitutioner. De har desuden samarbejdet med IBM om at anvende den verdensberømte kunstige intelligens Watson som et kognitivt kreativitetsværktøj, hvilket de uropførte under en performance til IBM Think Copenhagen 2018 i DR Koncerthuset.

 

Hvor:

Kulturfabrikken , onsdag d. 29 september 2021

Døre åbner kl. 19.30

Start: 20.00