Skip to main content Skip to footer

Lasse Storm & De Lokale + support: Sunny Stargaard

Lasse Storm & De lokale + support: Sunny Stargaard

Koncert på Kulturfabrikken

LASSE STORM - TROUBADUR PÅ FRI FOD

Med det dobbelt prisvindende, anmelderroste og radioroterende debutalbum “Holmegårdsvej og andre historier” har Lasse Storm skrevet sig markant ind på den danske musikscene, som én af de mest bemærkelsesværdige singer- songwriter navne de seneste år. 

Albummet var bl.a. ugens album på P4, høstede flotte anmeldelser og har også roteret flittigt på P6 og P5. Siden har Lasse turneret landet rundt, høstet en DMA Blues Award, og vundet sangskriverprisen til Nashville Nights International Songwriters Festival. Det vidner om at Lasses musik appelerer bredt og udenfor typiske genrekasser. Lasse kalder selv genren “Skidtsparkerpop”. Et traditionsfornyende mix af nordisk folk, roots, blues, americana og skandipop. Teksterne er både flabede, underholdende, gribende og uforfærdet hudløse. 

 

Support: Sunny Stargaard startede som sanger og sangskriver i maj 2021, og siden da har det taget fart. Han har siden maj 2021 spillet support for Troels Gustavsen på STARS i Vordingborg, spillet udsolgt koncert på Teaterbygningen i Køge og spillet Vordingborg Festuge.