Skip to main content Skip to footer

Kom Vi Løber + Kurt Fredriksen

Koncert med "Kom Vi Løber" + "Kurt Fredriksen"

Er du nysgerrig på ny dansk musik, så bør du bestemt købe en billet og også en til dine to bedste venner og løbe ud på Kulturfabrikken fredag d.15. oktober. Her kan du nemlig opleve både bandet ”Kom Vi Løber” og trioen ”Kurt Fredriksen”.

Kurt Fredriksen spiller tilbageskuende klassisk rock i trio form, med tekster, der henvender sig til alle, der på et tidspunkt har følt sig anderledes, eller udenfor. Siden det første album, der var mere akustisk baseret, er lyden blevet mere elektrisk rockende, men stadig med stor vægt på de eftertænksomme og melankolske ballader. Titelnummeret på Kurt Fredriksens nye album peger desuden i retning af noget mere progressivt. 

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Med en nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, giver hun elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet. I 2020 udkom singlen "Hendes Ansigt" skrevet med udgangspunkt i et digt af Jørgen Leth fra 1968 og produceret af Lone i samarbejde med Aske Bode. Singlen fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt. Henover sommeren blev den et regulært radiohit og er nu det mest spillede nummer på P6 Beat i hele 2020.

 

Dørene åbnes kl. 20:00 og selve koncerten begynder kl. 20:30.

Prisen udgør 80,- kr. og 50,- kr. for studerende.

 

Vi glæder os til at få endnu en af de store koncertoplevelser med sandsynligvis Falsters fedeste lyd sammen med dig på Kulturfabrikken.