Skip to main content Skip to footer

Program for uge 42

Kreative workshops & Familiekoncert

Eventyrlig Efterårsferie

Alle workshops er gratis – Familiekoncerten koster kun 20 kr. pr. barn og 40 kr. pr. voksen.

 

OBS: Skatehallen er åben mandag-fredag kl. 11.00-16.00

KREATIVE WORKSHOPS: mandag, tirsdag, torsdag, fredag – alle dage kl. 11.00-14.00

Det er gratis at være med. - Ingen tilmelding, mød bare op. Der kan være lidt ventetid, vi har et begrænset antal deltagere pr. workshop ad gangen. Børn under 10 år skal ledsages af en voksen og voksne over 25 år skal alliere sig med et barn.

 

Mandag og tirsdag – Kreative workshops

 

Relieffer i farverige dimensioner – Marlee Bruun:

Kom og mal med silkepapir på figurer, vi selv laver. Katte, fugle, måne, sol, stjerner, rumraketter, huse eller lige hvad du finder på. Du kan også klippe flotte billeder ud af blade og lime på.

Eller hvad med at bygge et relief af silkepapirfigurerne, så dit billede bliver 3-dimensionelt.  Måske kommer Tyrannosaurus rex brasende gennem junglen og brøler med åbent gab! Og ups, en rumraket flyver ved et uheld lige ind i gabet…

 

Tryk, kridt & kul – Susanne Schmidt:

Kom og lav flotte fisk eller finurlige figurer, som du kan trykke direkte på papir, igen og igen.

Brug dine tryk som motiver i billeder eller lav din egen lille bog. Tilføj lys og mørke med kridt og kul.

Vi har et væld af forskellige papirer, du kan trykke på og klippe i.

Vi arbejder med isoleringsskum, som let kan klippes i form og du kan ridse dine mønstre i.

 

Papirperler og mini-harmonikabøger – Marie Corrivo & Lena Laurentis:

Hvordan laver man perler af papir? Og hvad er en mini-harmonikabog? Er du nysgerrig, så kom og find ud af det. Du kan vælge mellem mange slags papir i flotte farver og lave dit helt eget design.

Du kan skrive vigtige ting i harmonikabogen eller tegne i den og udstille den på en hylde – eller noget helt andet. Perlerne kan du f.eks. lave til en halskæde, måske som en gave til en du godt kan lide?

 

Onsdag - Familiekoncert

 

FAMILIEKONCERT med Babulja - onsdag kl. 10.00-10.45

Musik og ramasjang for børn

Top underholdende orkester der spiller musik fra alle verdenshjørner, leveret helt ud over kanten; med sange om alt fra piger til Piratos.

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/857apr8a5x

 

Torsdag og fredag – Kreative workshops

 

Notan – Japansk papirklip inspiration – Katrine Engman:

Farligt eventyrlig og fantasifuld papirklip. Lav grufulde monstre eller andre spændende billeder i flotte farver, der forestiller lige det, du har lyst til.

 

Eventyrlige ansigter – Susanne Schmidt:

Inspireret af kunstneren Kathrine Ærtebjerg, tryller vi eventyrlige, farlige og fantasifulde ansigter frem, ved at placere de mest mærkelige ting på farvet karton og så spraye med kalk henover. Måske en elefant trutter ned ad nakken, eller en gris kravler op ad halsen.

Dyk ned i vores kasser med alverdens dimsedutter eller tag selv nogle ting med hjemmefra, som kunne blive en del af dit eventyrlige billede.

 

Halloween lanterner – Guna Planica:

Papirlanterner er enkel og sjov dekoration til dit hjem i denne mørke og mystiske efterårsperiode. Flagermus, spøgelser, hekse, græskar er blot nogle af de emner, vi vil arbejde med for at skabe papirlanterner.