Skip to main content Skip to footer

Uge 7

Uge 7 på Kulturfabrikken

Vidunderlig Vinterferie

Vidunderlig Vinterferie 2023 – Her er det fulde program for uge 7 :-)

Kreative workshops – Familiekoncert – 2-dags skatecamp – Hygge og overraskelser

Priser: De kreative workshops er gratis. Børnekoncerten koster kun 20 kr. pr. barn og 40 kr. pr. voksen. Skatecamp koster 200 kr. for begge dage.

Åbningstider: Café og skatehal er åben hele ugen kl. 11.00-16.00 med følgende undtagelser:
Mandag og tirsdag kl. 10.00-14.00 er skatehallen kun åben for deltagere i skateskolen. Onsdag er café og skatehal åben kl. 12.00-16.00.

Denne Vidunderlige Vinterferie er noget særligt. Den står i bæredygtighedens tegn. Det betyder, at alle kreative workshops har et element af genbrug. Nogle bruger næsten udelukkende genbrugsmaterialer, andre bruger dem sammen med ”nye” materialer.

Alle skridt fører os frem. Vi vil gerne vise, at alle kan lave spændende kreative ting af noget, der har været brugt før – både brugsting og ting, vi bliver glade af at kigge på. Vi håber, at I bliver inspireret til at fortsætte derhjemme og skabe nyt af gammelt.

Vi glæder os til at se jer alle 😊

Kreative workshops: mandag, tirsdag, torsdag, fredag – alle dage kl. 10.00-13.00.

Ingen tilmelding, mød bare op. Der kan være lidt ventetid, da der som regel kommer mange 😊 Børn under 10 år skal ledsages af en voksen og voksne over 25 år skal alliere sig med et barn.

Mandag og tirsdag:

Pynte- eller brugskunst af gamle sko - Finn Otte

Cupcake eller 3D portræt af dit yndlingsdyr – Dorte Klingberg

Magiske spillekort – Susanne Schmidt

Torsdag og fredag:

Male på tøj – Guna Planica og Deborah Todescatoh

Fabeldyr og fantasifigurer af metal – Lena Laurentis

Kun torsdag: Nøgleamuletter og magiske halskæder – Susanne Schmidt

Kun fredag: Dekorationer af metaldåser og glas – Gine Preetzmann

Se beskrivelser af workshops nederst.

 

2-dags skatecamp – mandag og tirsdag kl. 10.00-14.00

For begyndere, letøvede og øvede. Vi deler hallen op, så der er plads til alle.

Max. 16 pr. dag, så der er tid og plads nok til alle. Skynd dig at skrive til carlos@guldskate.dk, så får du et tilmeldingslink✨ 200 kr. for begge dage 👍🏼

Har du ikke noget skateboard eller sikkerhedsudstyr, så kan du låne. Husk madpakke + drikkedunk 😃

De lokale og super søde Ludvig & Louie skal lære jer lige det, I drømmer om at kunne på et skateboard 🙌🏼 - Vi glæder os mega meget til at skate med jer! High fives fra Carlos, Louie, Ludvig, Chris, Michael & Mikkel - bestyrelsesmedlemmer i GuldKantens SkateKlub.

 

Familiekoncert med Halberg/Eltard ”Under samme himmel”

 – onsdag kl. 11.00-11.45 – bemærk tidspunktet!

Overalt på jorden synger vi med vores børn, vi bor alle sammen - under samme himmel! Musik fra fjerne og nære himmelstrøg, krydser hinandens spor - musikken er grænseløs. Et swingende og sjovt møde mellem to berejste kvinder skaber en forunderlig musikalsk verden.

Sang, gestik og fremmede sprog krydret med iørefaldende melodier, der er lette at synge med på.

Køb billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/5iwr5m4zgl

 

Beskrivelser af kreative workshops:

Pynte- eller brugskunst af gamle sko

Hvis Klods Hans kunne stege en krage i en gammel træsko, har vi uanede muligheder. Gi’ mors aflagte stiletter nyt liv… som pyntefugl eller opbevaringsdulle med pandehår!

Hvis du har et par særlige sko, du gerne vil forynge, så tag dem endelig med.

Cupcake eller 3D portræt af dit yndlingsdyr

Tag et dyk i genbrugskassen! Vi skal lave de lækreste og smukkeste cupcakes eller et lille 3D portræt af dit yndlingsdyr.

Det hele laves af pap, æggebakker, dimser, dippedutter, lim og lidt maling. Her får du brug for din fantasi og opfindsomhed.

Magiske spillekort

Lav dine egne magiske kort, f.eks. med fabeldyr, drager, trylledrikke, nøgler, enhjørninger, edderkopper eller prinsesser. Kort med en særlig betydning, en særlig kraft?

Opfind dine egne regler. Skal man svare på et spørgsmål? Får man en særlig indsigt når man trækker dit kort? Viser kortet hen til en skat? Vi laver kortene af sort pap med collage og tegning på.

Male på tøj

Vi maler og tegner på tøj med tekstilfarver. Måske vil din skjorte blomstre, eller måske vil din kjole fra sidste år være dækket af millioner af farverige prikker? Eller måske er din T-shirt trist over, at den er ensfarvet, så kom og pynt den med nogle ord, bogstaver eller stempler.

Tag gerne dit eget tøj med eller vælg noget fra vores tøjstativ, vi har lidt af hvert.

Fabeldyr og fantasifigurer af metal

Lav dit helt eget mystiske fabeldyr eller en løjerlig fantasifigur – i genbrugsmetal. Vi har en masse fede dimser i metal og lidt andre gode genbrugsmaterialer. Vi bruger lim og måske lidt ståltråd til at skabe figurerne.

Du kan forandre helt almindelige ting til noget nyt og anderledes. Lad din mystiske eller vildt seje figur komme frem af genbrugsbunkerne.

Nøgleamuletter og magiske halskæder

Lav din egen magiske nøgleamulet af træ, sten, perler og tråd. Vi sætter delene sammen med lim, ståltråd mm. Du kan sætte amuletten i en lædersnor eller flette en af garn og bære den som halskæde. Du kan tilføje perler i træ, glas, sten eller ler og pryde den med fjer.

Bær amuletten ved særlige lejligheder eller giv den til en, som kunne have brug for dens styrke. Hvad mon din amulet låser op for?

Dekorationer af metaldåser og glas

Her lærer I at omdanne kasseret glas og metal til miljøvenlige og smukke dekorationer. De kan bruges i den fine stue, da vi kan efterligne kendte designs - eller på børneværelset til blyanter eller legetøj.

Tag gerne jeres rene syltetøjsglas og metaldåser med, eller legetøj der har brug for nyt liv.