Skip to main content Skip to footer

KANT + RUBY SKY

Koncert på Kulturfabrikken

KANT + RUBY SKY

“KANT lykkes med at favne bredt og stadig fremstå ret stramt (..) det stritter og smitter!.”
Gfrock (DK)

En motorvejssammenfletning af
musikalske inspirationer.

På vej ned af rampen sidder 4 frygtløse gutter tilbagelænet i en lille Morris Mascot med 200 km i timen. EP’en rummer numre, som tager dig med over i overhalingsbanen, numre, der får dig til at suse ned af affyringsrampen og numre, der lader dig cruise med blikket rettet mod horisonten.

KANT bringer pop, urban og hiphop ind i en moderne fortolkning af rockmusikken.

Spændinger og kontraster i indbyrdes kamp er en essentiel del af bandets lyd og DNA.
Sangene er drevet af en fortællerlyst, som udfolder sig i luftige melodier og støttes af store synthflader og skarpe guitarriffs på en bund af groovy bas og energiske trommer. KANT drager lytteren ind i et univers med dybde, kreativ kompromisløshed.

 

RUBY SKY :

er et dansk/norsk alt-R&B band, der laver groovy og beatbaseret musik til tidsrummet lige mellem dag og nat - når den rubinrøde himmel kommer frem. Gennem deres organiske lyd og eftertænksomme lyrik, får de dig til at glemme alt om tid og sted - og bare være til i nuet som den du er.

 

De kan kendes på deres altid varierende fokuspunkt i musikken, hvor alle instrumenter løfter i flok - og på skift. Gennem deres groove får de gulvet til at gynge under dig, og skaber en bobbel, hvor det eneste der eksisterer i verden er beskidte beats, farverig harmoni og fængende melodier.  

Aktuelt for RUBY SKY er lige nu er færdiggørelsen af deres debut-EP, alt imens de prøver den nye musik af til enkelte live-shows rundt i det danske land. EP’en udkommer i september, hvor de tager på danmarksturné med det københavnske band KANT.

“Lækker moderne r&b (...) med en organisk og varm lyd.” - Bands Of Tomorrow

 

Dørene åbner kl. 20.00

Show start kl. 20.30