Skip to main content Skip to footer

Koncert BECHMANN SIDENIUS

18 juni 2021 kl. 20.30 - 22.00

Koncert BECHMANN SIDENIUS på Kulturfabrikken

Så er der igen lagt op til en af de helt store koncertoplevelser, når Bechmann Sidenius gæster Kulturfabrikken.

Bandets musik henvender sig til alle aldre og trods den for rockbands noget slanke konstellation, formår de to herrer at skabe en fyldig og klangfuld lyd.

Sidenius’s raffinerede, underfundige, rolige og meget dybe trommespil, understøtter nemlig Bechmann's kolossalt udtryksfulde guitar, på en måde som er meget svær at finde des lige i vort lille land. Og sammen skaber de deres egen unikke sound af; Alternative Nordic Noir.

 

Bandet beskriver deres musik og genren Alternative Nordic Noir således:

Ufiltreret energi i en konstant strøm af autentiske udtryk, der trænger ind i din krop og sjæl, overtaler dig til at tage med på turen i de følelsesmæssige landskaber og billeder der projekteres op på din indre skærm. Store og små musikalske snaps fra de dybe Amerikanske musiktraditioner, tilsat den Nordiske Blue Tone. Du føler dig hensat til store vidder og sumpede egne af tung melankoli. Pludselig, sniger den meningsfulde og voldsomme kærlighed til den menneskelige sjæls dybeste rødder sig ind under huden på dig. Og via Bechmann's stærke vokal, strømmer hjertelige, karakterfulde og meget originale sange ud til dig, og du efterlades i et rum af mening midt i det abstrakte udtryk.

 

Dørene åbnes kl. 20:00 og selve koncerten begynder kl. 20:30.

Prisen udgør 80;- kr. og 50;- kr. for studerende.

Billetter skal købes online og der sælges ikke billetter i døren.

 

På Kulturfabrikken passer vi på hinanden og vi overholder alle coronaretningslinier.

Der er kun plads til 50 gæster og alle sidder på stole med den rette afstand.

Hvis du er over 15 år, skal du fremvise gyldigt Corona-pas i indgangen.

Vi glæder os til at få endnu en af de store koncertoplevelser sammen med dig på Kulturfabrikken, Industrivej 10 i Nykøbing F.