Skip to main content Skip to footer

AddisAbabaBand på Kulturfabrikken

Koncert på Kulturfabrikken

AddisAbabaBand - LIVE

Så vil vi gerne invitere alle uanset alder til en forrygende funky fed aften i Kulturfabrikkens koncertsal, når bandet AddisAbabaBand lørdag d. 2. april udsender toner og rytmer, som helt sikkert vil få publikum og lydsystemet til at vibrere og dirre af glæde.   

Der er med andre ord lagt op til en fest og koncertoplevelse, som du ikke må gå glip af, når det 12 mands store orkester tæller til fire og første nummer går i gang.

AddisAbabaBand er et stort og ambitiøst orkester, der i over et årti har sat ild i dansegulvene med intenst svingene funkmusik.

Bandet består af trommer, bas og percussion, der i sammenspil med guitar og orgel med sikkerhed får folk op af stolene. En knivskarp blæsersektion står i front, og med denne besætning garanterer AddisAbabaBand en fest der varer hele natten.

AddisAbabaBand har spillet på et utal af scener i Danmark og udlandet, heriblandt Roskilde og adskillige andre festivaler, samt udsolgte koncerter på bl.a. Alice Cph. og Copenhagen Jazzfestival.

Bandets seneste album vandt en pris fra Statens Kunstfond, og bandet har været indstillet til adskillige andre priser, heriblandt Carl Nielsen prisen og Danish Music Awards.

Senest har bandet haft et samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra, der udmundende i en forrygende koncert til De Grimmeste Aftener, hvor de med et bigband i ryggen leverede et vildt show for de talrige fremmødte gæster.

I skrivende stund, har AddisAbabaBand netop været i studiet hos Jacob Bredahl, Dead Rat Studio hvor de har indspillet fire nye numre til deres kommende EP. Udgivelsen har release i foråret, og følges op med et brag af en tour, hvor bandet gæster spillesteder i hele landet, heriblandt København, Aarhus, Odense, Aalborg og Nykøbing F.

Omtale:

Kristeligt Dagblad skriver: “Få i Danmark spiller kosmisk dansemusik som AddisAbabaBand.”

GAFFA skriver: “Alt i alt er musikken som en eksotisk rundrejse, der animerer til sanselig dansog videre udforskning af verdens vidundere.”

JAZZblog: “Dansk afrojazz aldrig har lydt bedre. Det er skramlet og skarpt. Det er afro og Århus.”

 

Dørene åbner kl. 20.30